• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over Honden Online

Ben jij gek op honden en wil je dat jouw hond niks ontbreekt? Honden Online vind het geweldig om baasjes te helpen met het vinden van de beste, lekkerste en leukste hondenproducten. 

Ik zal mij trouwens even voorstellen.. Ik ben Teije, een echte hondenliefhebber. Naast dat ik ontzettende liefhebber ben van honden, begeleid ik ook mensen in het trainen van hun hond. Naast dat de hond getraind wordt, wordt het baasje natuurlijk ook getraind.

Honden Online is ontstaan vanuit mijn liefde voor honden. Sinds een aantal jaar heb ik een oude Duitse herder, ze heet Luna. Haar zal je ook regelmatig voorbij zien komen in foto's en video's. 

Ik vind het belangrijk dat mijn Luna een leuk leven heeft. Rondrennen in het bos, eindeloze wandelingen, heel heel veel spelen en niet te vergeten, het beste eten voor Luna. Door de vele keuzes in hondenvoer is het beste voer haast niet meer te onderscheiden van de mindere kwaliteit. Zeker niet als je er geen verstand van hebt. Daarom verkoopt Honden Online alleen maar het beste hondenvoer met veel voordelen voor de huid, vacht, gewrichten en weerstand van jouw hond. 

Naast hondenvoer lussen onze lieve viervoeters ook weleens een lekkere snack. Alle snacks op Honden Online zijn naast het lekkerst ook nog gezond voor jouw hond en bestaan uit natuurlijke producten.

De droom van Honden Online is om de band tussen baasjes en hun hond sterk of nog sterker te maken doormiddel van het beste voer en snacks, bruikbaar advies en tips en tricks. 


Oud Duitse herder Luna